Freaking Weirdoo.

The Disclaimer





Siti Natrah binti Noordin. Lima belas. Seorang hamba Allah yang kiut lagi cun melecun. Okay mohon baling freezer di rumah anda. Hahaha.

Anything? Find me here:
Twitter
Facebook


Credits


This skin is made by : Mrs AF
Some helped from :
Unnie Atiqah
Some coding from :
Fatin Hazwani
Using basecode :
Aishah Baharudin

Thank you for reading this crappy blog. Much love, Natrah.


I'm back!


Monday, November 26, 2012 10:53 PM


Hai assalamualaikum people. Awak cantik awak handsome awak comel awak kiut sangat. Serious talk. Ok lepas ni awak kena belanja kita mcdeluxe satu eh. Double punya. Tak kira tak kira. Kalau tak, kita tembak awak sorang sorang. Huahuahua *evil laugh* Lol. Apa yang aku merepek. Aku rasa korang dah boleh baling kulit durian dekat aku dah. Hahaha. Enough Natrah. Tak lawak ok. So, hello? How's life? Ada baik? Alhamdulillah. Mesti korang semua rindu belog kita ni kan? Ohmai. Kitew pun rinduw awucks cemuey. Uhuk uhuk. *muntah pelangi* Perasan nak mampuih guwe ni.

Ok first of all, sorry sangat sebab dah lama tak update. My blog is under construction actually. At last......like this lah. Tadaaaaaa! As simple like that. Macam biasalah. *sigh* And I've deleted all older post. Dunno why. Hehe. Btw goodbye memories. Tata titi tutu. (Y)